10.ledna v 10hod 2009 Sraz Kelpinek v ATC Pávov

BYLI JSME SE PODÍVAT NA KELPINKY ...

 ... další fotky

 ... fotky se povedly :-)

Ze setkání mám velmi rozporuplné pocity.

Vidět a mít možnost srovnat AGieska (Attack Blacka) s dalšíma kelpinkama bylo velmi zajímavé a procházka byla úplně super. Při focení jsme si vyzkoušeli dlouhodobé odložení snad za nejtěžších podmínek jaké se dají vymyslet a jsem velmi hrdá na to, že na 7 měsíčního štěndu obstál na výborně, takže dopilujem aport a máme ZOP a ZZO s přehledem :-)
Povídání o kelpinkách bylo velmi poučné, protože jsem si opět o mnoho rozšířila svoje vědomosti. Poznat blíže lidičky, kteří si také za svého parťáka pořídili kelpinku či mají chovné stanice kelpinek ... je zkušenost k nezaplacení. Jediné co takto pěkně zorganizované setkaní kazí, byla změna způsobu hlasování v průběhu setkání - buď měl být zachován sýstém kdo má kelpinku má právo hlasovat nebo mělo být hned na začátku řečeno (př. už předem než jsme tam jeli), že budou smět hlasovat jen členové klubu ... myslím si, že by nebolelo víc lidí zaplatit členské příspěvky a mít pak možnost rozhodnout tu remízu, která tam po změně hlasování vznikla.

Celý tento problém bych shrnula a uzavřela citací slávného českého génia Járy Cimrmana ze hry Švestka.
Doslova tam říka: " Zuby pohroma huby!"


Na další příjemné setkání s ostatními kelpinkami
se už moc těšíme :-)

Pozvánka na sraz:

-byl zamluven salonek v ATC Pávov, kde je to zdarma - odkaz »

Prosím všechny (kdo se dostaví ), aby  poslali maila - fundemuka@seznam.cz či SMS na číslo 775 948 932 - abychom věděli, kolik nás bude a pro kolik lidí se zamluvit salonek.